preskoči na sadržaj
Vijesti

Božićni koncert

Božićni koncert Glazbenog odjela održan je u utorak 20. prosinca 2016. godine. Koncert je započeo individualnim nastupima najmlađih učenika koji su odvažno stali pred brojnu publiku te pokazali sav trud uložen u vježbanje. Program je nastavljen nastupima učenika završnih razreda te skupnim muziciranjem. 


Puno je truda i energije uloženo u uvježbavanje skupnih nastupa među kojima su se našle izvedbe harmonikaškog kvinteta, mješovitog i harmonikaškog orkestra te na samom kraju, na opće oduševljenje svih prisutnih, učenici su izveli skladbu  Christmas song za koju je učitelj Miroslav Pavlić napisao aranžman, a skladbu je izveo zbor i orkestar pod dirigentskom palicom učitelja Karima Brkovića uz pratnju učiteljice Barbare Stihović na klaviru, učitelja Vladana Josimovića na violini i Bartola Buljana na harmonici.

Učenike su pripremali učitelji Glazbenog odjela: Barbara Stihović, Sabrina Stemberga Vidak, Bartol Buljan, Irena Rak, Ester Čikada, Miroslav Pavlić, Domagoj Pauković, Karim Brković i Vladan Josimović. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 21. 12. 2016.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju