preskoči na sadržaj
Vijesti

Vježba evakuacije

U petak, 17.3.2017. godine u našoj je Školi provedena vježba evakuacije u slučaju opasnosti - požara. Učenici i svi djelatnici škole su na zvuk zvona u trajanju od 60 sekundi u tišini i prema uputama učitelja napustili učionice i prostore škole.  


Prema planu evakuacije kretali su se desnom stranom hodnika i izašli iz školske zgrade. Nakon izlaska iz škole učenici su se u grupama zajedno sa svojim učiteljima uputili na gradski stadion. U školi je po dogovoru ostao „ranjeni“ učenik i dvije su učenice „izgubljene“. Ekipa prve pomoći je „ranjenom“ učeniku zajedno s učiteljicama pružila prvu pomoć, dok je vatrogasna i policijska ekipa tražila zalutale učenice.

Valja istaknuti da su se učenici tijekom vježbe pridržavali svih uputa što je uvelike doprinijelo uspješnoj realizaciji vježbe prema planiranom protokolu. 

Zahvaljujemo djelatnicima Državne uprave za zaštitu i spašavanje, područni ured Pazin, Crvenom križu Pazin, ekipi Hitne medicinske službe Pazin, djelatnicima Policijske postaje Pazin te ekipi Javne vatrogasne postrojbe Pazin na odličnoj suradnji! 

Detaljnije pročitajte i na web stranicama DUZS-a: http://www.duzs.hr/news.aspx?newsID=24282&pageID=83Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 21. 3. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju