preskoči na sadržaj
Vijesti

Kazališna predstava Kristijan

U srijedu, 3. svibnja 2017. godine s početkom u 13.30 sati učenici šestih, sedmih i osmih razreda Matične škole Pazin posjetili su Spomen dom te pogledali kazališnu predstavu Kristijan u izvedbi Teatra Naranča s ciljem  razvijanja i podizanja svijesti učenika prema djeci s teškoćama. 


U predstavi je na  edukativan i humorističan način prikazan odnos vršnjaka prema Kristijanu, dječaku s teškoćama u razvoju. Predstava je usmjerena na razvijanje empatije društva prema učenicima i mladim ljudima s teškoćama u razvoju, a dobila je naziv prema imenu glavnog junaka ove priče.

Predstava je organizirana u sklopu projekta "Zajedno do znanja" prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II" u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 5. 5. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju