preskoči na sadržaj
Vijesti

Sportski susret Nazorovaca četvrtih razreda

U petak, 5. svibnja 2017. godine je u sportskoj dvorani održan je Sportski susret „Nazorovaca“ četvrtih razreda. Naime, ove su godine objedinjene dvije manifestacije u organizaciji naše Škole pa su se četvrtašima iz svih područnih škola i Matične škole na sportskom susretu pridružili i četvrtaši iz Istarske županije čije škole nose ime književnika Vladimira Nazora. Ugostili smo učenike četvrtih razreda iz Krnice, Potpićna, Vrsara i Rovinja koji su se zajedno s našim četvrtašima natjecali u graničaru i štafetnom trčanju.


Nakon kulturno umjetničkog programa uslijedio je niz napetih utakmica iz graničara, a u finalu su slavili učenici iz Rovinja koji su pobijedili igrače iz Matične škole, a u utakmici za 3. mjesto pobijedila je ekipa „Područne škole 2“ u kojoj su se ujedinili učenici iz Tinjana, Svetog Petra u Šumi, Motovuna, Cerovlja i Lupoglava. Medalju za 4. mjesto osvojila je ekipa „Područne škole 1“ u kojoj su se natjecali učenici iz Kašćerge, Gologorice, Trviža, Gračišća i Karojbe.

U štafetnom trčanju 4x40 metara najbrži su bili učenici iz Vrsara, drugo mjesto zauzela je ekipa iz Karojbe, treće mjesto ekipa iz Potpićna, a četvrto ekipa iz Rovinja.

Najuspješnijim učenicima dodjeljena su priznanja i medalje. Čestitamo! 

Detaljnije u prilogu Tv Istre: http://www.tvistra.hr/video-u-pazinu-odrzan-sportski-susret-cetvrtih-razreda-i-susret-nazorovaca-istarske-zupanije/ 

Događaj je medijski popratio i Glas Istre: http://www.glasistre.hr/Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 9. 5. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju