preskoči na sadržaj
Vijesti

Predstavljanje udruga i sportskih klubova učenicima

Na početku ove školske godine organizirano je skupno predstavljanje udruga i klubova koji djeluju na području grada Pazina učenicima naše Škole. Predstavljanje je održano u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u četvrtak, 7.9.2017. za učenike razredne nastave i u ponedjeljak, 11.9.2017. za učenike predmetne nastave. 


Na predstavljanju su sudjelovale slijedeće udruge/društva: Breakdance radionice Društva Naša djeca Pazin, Folklorno društvo Pazin, Zbor Roženice Pazin, Limena glazba Pazin, Radioklub Pazin, Udruga za ples i rekreaciju Roxy dance, Karate klub Sensei Pazin, Kickboxing klub Minotaur, Društvo likovnih stvaratelja Pazin, Boćarski klub Pazin, Ženski odbojkaški klub Pazin, Rukometni klub Pazin, Košarkaški klub Ghia Staff Pazin, Ženski košarkaški klub Pazin, Sportsko penjački klub Hiperaktiv i Sport 4 +.

Učenici su na predstavljanju pomno pratili različite aktivnosti, od sporta, plesa, likovnih radionica pa sve do radioamatera i likovnjaka. Učenicima su podijeljeni letci sa svim potrebnim informacijama, a na oglasnim pločama u školi postavljeni su informativni plakati gdje učenici i roditelji mogu pronaći kontakte pojedinih udruga. Nadamo se da će svatko za sebe naći neku zanimljivu izvanškolsku aktivnost!

Tekst: Dajana KuzmaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 12. 9. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju