preskoči na sadržaj
Vijesti

Prvi dan škole

U školskoj godini 2017./2018. u Osnovnu školu Vladimira Nazora Pazin i njezine područne škole upisano je ukupno 1276 učenika. U prvi su razred u Matičnoj školi upisana 63 učenika raspoređena u 3 razredna odjela. U područne škole u prvi je razred upisano redom – Lupoglav 9 učenika, Karojba 14, Motovun 10, Sveti Petar u Šumi 7, Trviž 13, Tinjan 18, Cerovlje 5, Gračišće 9 i Kašćerga 4 učenika. U Područnu školu Gologorica ove godine nije bilo upisanih u prvi razred. 


Pred školom je upriličen već tradicionalni svečani doček učenika i roditelja onih najmlađih, učenika prvih razreda. Dočekali su ih njihovi učitelji zajedno s ravnateljicom Zdenkom Turkalj-Čohilj koja je održala pozdravni govor i zaželjela svima puno uspjeha u radu, a posebno prvašima koji će ove godine po prvi puta sjesti u školske klupe. Učenici četvrtih razreda razveselili su i ohrabrili prvašiće priredivši im prigodan program koji su pripremili zajedno sa svojim učiteljicama.

Svečani program završio je govorom gospodina Antona Finderlea, višeg stručnog suradnika za odgoj i obrazovanje Grada Pazina koji je upoznao roditelje učenika prvih razreda s područja Grada Pazina o mogućnostima sufinanciranja nabavke udžbenika u iznosu od 500,00 kuna.

Na taj je način započela još jedna školska godina i uz provjereni recept – razumijevanje, suradnju, trud i rad kako učitelja tako i učenika vjerujemo da će biti uspješna :) .Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 5. 9. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju