preskoči na sadržaj
Vijesti

Bookclub meeting

U srijedu 14. veljače 2018. u poslijepodnevnim satima u knjižnici Matične škole održan je prvi sastanak književnog kluba iz engleskog jezika.

Susretu je prisustvovalo 15 učenika 7. i 8. razreda, a organizirali su ga učitelji engleskog jezika Ivana Šuran Koraca, Marta Červar i Ivan Štefanić.

TV Istra snimila je i prilog o Čitalačkom klubu, a prikazan je u emisiji TV Istre Šareni svijet 13. ožujka 2018. godine.

Prilog je moguće pogledati putem poveznice http://www.tvistra.hr/sareni-svijet-citalacki-klub-ucenika-os-vladimir-nazor-pazin-vjeran-juhas-13-3-2018/.


Nakon što smo dobili donaciju knjiga na engleskom jeziku učitelji su došli na ideju da se u školi održavaju druženja u književnom klubu. Učenici 7. razreda pročitali su knjigu Robinson Crusoe autora Daniela Dafoea, a učenici 8. razreda knjigu Dr Jekyll and MrHyde autora Louisa Stevensona.

 

 

Učitelji su za sastanak pripremili razne aktivnosti a za kraj odigran je bingo s novim vokabularom iz pročitanih knjiga, a gdje je najuspješniji (ili onaj s najviše sreće) bio Martin Bertoša iz 8.c razreda.

 

 

Kako bi iskustvo književnog kluba bilo još ugodnije, učitelji su ga učinili još više britanskim – poslužen je tipičan engleski čaj – naravno s mlijekom, te domaći muffini.

 

 

Radujemo se novom sastanku!

 

Tekst pripremio učitelj Ivan Štefanić

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 20. 2. 2018.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju