preskoči na sadržaj
Vijesti

Županijska smotra LiDraNo 2018. (dramsko-scenski izraz) - bravo učenici!

Županijska smotra LiDraNo 2018. održana je 15. veljače u organizaciji Osnovne škole Monte Zaro u Puli. Na smotri je sudjelovalo 212 učenika osnovnih i srednjih škola Istarske županije te 74 mentora. Na smotri su uspješno sudjelovali i učenici naše škole.

Poseban uspjeh polučili su dramsko-scenski izrazi i u pojedinačnom i u skupnom nastupu. Mentorica učenika je učiteljica Marija Baćac, a zajednički trud i rad definitivno se isplatio jer sad već govorimo o državnoj razini!


Učenica 5. razreda Matične škole Nina Brajković izvela je monolog "Darcy" autorice Laure Dockrill. Nina je izvedbom naprosto oduševila zahtjevni žiri i zasluženo odlazi na državnu razinu natjecanja. Radi se očito o urođenom talentu smiley!

 

              

 

Učenice 7. razreda Matične škole Lucija Mijandrušić, Tina Brozan, Anika Jedrejčić, Anja Šterpin i Kelly Milanović jako su se dobro uvježbale i odlično izvele dramsko-scensku igru „Ah, taj Pubertetlija!“ te su predložene za državnu razinu natjecanja. Bravo cure!

 

 

Čestitamo učenicama i njihovoj mentorici te im želimo svu sreću u daljnjem tijeku natjecanja!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 20. 2. 2018.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju