preskoči na sadržaj
Vijesti

Engleski jezik - predavanje Paula O'Gradyja

U suradnji s nastavnicima engleskog jezika Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile i Pazinskog kolegija – klasične gimnazije u utorak 24. travnja 2018. godine organizirano je predavanje Paula O'Gradyja u Plavoj dvorani Gimnazije.

U organizaciji je pomogla izdavačka kuća Alfa.


Paul O'Grady Irac je koji već duži niz godina živi i radi u Hrvatskoj.

Uz brojne edukacije koje je stekao tijekom života – od diplome na fakultetu za arhitekturu pri University College Dublin do edukacije iz realitetne terapije – teorije izbora Paul, između ostaloga,  u Hrvatskoj  vodi obiteljski posao, autor je dviju knjiga „Moj brod je Hrvatska“ i „Ja tata iz Irske“, organizator festivala St Patrrick's Day, osnivač je nevladine Dječje udruge hrabrost.

Već duže vrijeme Paul O'Grady putuje po Hrvatskoj te održava predavanja i radionice za učenike i učitelje osnovnih i srednjih škola (uz poneku poduku i iz plesa).

Na pazinskom predavanju pod nazivom „Daring to believe“ govorio je o odabiru svog životnog puta, ohrabrivanju, ostvarivanju želja, prevladavanju prepreka, o tome koje su dobre strane života u Hrvatskoj i slično.

Punih 75 minuta, uz poneku pjesmu, učenici su pažljivo pratili predavanje koje ih je zasigurno potaklo na mnoga razmišljanja.

Na predavanju je bilo oko 25 naših osmaša i sedmaša.

 

 

Tekst pripremio: Ivan ŠtefanićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 25. 4. 2018.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju