preskoči na sadržaj
Vijesti

Uspjeh naših učenika u futsalu i krosu!

U srijedu 2. svibnja održan je prijem sudionika Završnice Državnog prvenstva školskih sportskih društava u školskoj godini 2017./2018. u krosu i futsalu.

Prijem je održan za članove školskog sportskog društva Mladost, učenice koje su se natjecale u futsalu i u osvojile 3. mjesto i one koje su u natjecanju u krosu osvojile 15. mjesto. Svečano su dočekani i primljeni i njihovi mentori – učitelji Tjelesne i zdravstvene kulture Vladimir Relić i Jadranka Červar.


 

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u futsalu za djevojčice do 8. razreda osnovne škole održavalo se u Poreču od 22. do 24. travnja.

Ekipu za futsal vodio je mentor Vladimir Relić te je s njima postigao zapaženo 3. mjesto. Ekipa se sastojala se od učenica Sare Bulić i Mare Ivetić iz Matične škole Pazin, Karle Jugovac, Marike Močibob, Martine Radoslav, Emily Žužić, Patricije Sardoč i Lane Srdoč iz Područne škole Karojba te Katarine Vitas i Marine Rotar iz Područne škole Tinjan.

Učenice 5. i 6. razreda Matične škole Nika Benić, Rita Dušman, Nina Cvijanović i Ana Jedrejčić pod vodstvom mentorice učiteljice Jadranke Červar sudjelovale su u završnom natjecanju u krosu za djevojčice u kategoriji učenika 5. i 6. razreda koje je održano također u Poreču, 19. travnja 2018. godine. Učenice su osvojile 15 mjesto u konkurenciji od 21 ekipe.

Sve je sudionike natjecanja dojmio posjet ravnateljice i učitelja Tjelesne kulture Dalibora Radovića, a pogotovo pun autobusa učenika Područne škole Karojba koji su ih na natjecanje došli bodriti. Na taj su im način pružili veliku potporu i inspiraciju da i dalje zadrže zdrave sportske navike te natjecateljski duh.

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 3. 5. 2018.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju