preskoči na sadržaj
Vijesti

Informacije za kraj školske godine

Poštovani roditelji, dragi učenici. 

Stigao je još jedan kraj školske godine... Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima, a učenicima upućenim na dopunski rad želimo puno uspjeha prilikom svladavanja gradiva i nadamo se da će uspješno izvršiti preostale obveze! 

Evo još nekoliko važnih informacija na kraju školske godine, a vezanih za prijem nagrađenih učenika, dopunski rad za negativno ocijenjene učenike, popravni rok u kolovozu te podjelu svjedodžbi


Sutra 14. lipnja 2018. godine zadnji je dan nastave u ovoj školskoj godini, a u petak 15. lipnja s početkom u 8.00 sati u polivalentnoj dvorani nove sportske dvorane (koja se nalazi iza naše škole) održat će se prijam sudionika županijskih, međužupanijskih i državnih natjecanja naše Škole. Nakon prijma organiziran je domjenak u blagovaonici te izlet i kupanje u Vrsaru. Za učenike i mentore osigurani su sokovi i sendviči. Povratak u Pazin predviđen je oko 14.00 sati.

Svi učenici koji su upućeni na dopunski rad dužni su doći na nastavu u utorak 26. lipnja u 8.30 sati i preuzeti raspored dopunskog rada. Isti dan održat će se dopunski rad pa svi učenici moraju donijeti pribor za rad. Dopunski rad traje do ponedjeljka 2. srpnja, ukupno 5 radnih dana.

Učenici koji ne zadovolje na dopunskom radu upućuju se na popravni rok koji će se održati u kolovozu. Popravni rok planiran je  21. i 22. kolovoza (21. kolovoza s početkom u 9.00 sati). 

Podjela svjedodžbi za učenike od 1. do 7. razreda održat će se u utorak 3. srpnja s početkom u 8.30 sati. Školski autobusi će tog dana voziti učenike te ih vratiti kući sat vremena nakon podjele.

Završne svečanosti za učenike osmih razreda održat će se u ponedjeljak 2. srpnja s početkom u 18 sati u velikoj dvorani Spomen doma.

Nastava u novoj školskoj godini započinje u ponedjeljak 3. rujna 2018. godine s početkom u 8.30 sati.

Svima želimo ugodne i vesele ljetne praznike.winkPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 13. 6. 2018.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju