preskoči na sadržaj
Vijesti

Uključivanje učenika u razrednu nastavu od 25. svibnja 2020. godine

Poštovani roditelji, 

dana 20. svibnja 2020. godine Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele  i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi. Molimo vas da Upute pažljivo pročitate. 

Molimo sve roditelje koji žele da učenici od ponedjeljka 25. svibnja 2020. godine pohađaju nastavu u školskoj ustanovi, da dostave ispunjenu Izjavu koja se nalazi u prilogu, najkasnije do 21. svibnja 2020. godine u 15:00 sati na jedan od sljedećih načina:

-na e-mail adresu os-vladimirnazor@inet.hr

- u tajništvo škole.

Nakon prikupljenih izjava, škola će organizirati rad i održavanje nastave sukladno iskazanom interesu roditelja i mogućnostima škole, te će daljnje upute o organizaciji nastave biti objavljene na web stranicama škole. 

Što se tiče prijevoza učenika, u tijeku je dogovor sa Gradom Pazinom, koji je uputio mišljenje HZJZ Istarske županije, te se nadamo da ćemo uskoro imati detaljnije informacije, o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

NAPOMENA: Izjavu dostavljaju samo roditelji novih učenika. Roditelji učenika koji već pohađaju nastavu u školskoj ustanovi od 11. svibnja 2020. godine ne dostavljaju novu izjavu. 

S poštovanjem!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: KRISTINA KARUŽIĆ   datum: 20. 5. 2020.

      


Anketa
Više volim:preskoči na navigaciju