preskoči na sadržaj
Vijesti

Prijem za sudionike državnih natjecanja

U utorak 16. svibnja 2017. održan je prijem za sudionike državnih natjecanja u školskoj godini 2016./2017.

Kao i svake godine, naši učenici zajedno sa svojim mentorima ulažu iznimno puno truda i vremena u dodatnu nastavu i izvanškolske aktivnosti te marljivo i odgovorno pristupaju pripremama za natjecanja, smotre i raspisane natječaje.  Povodom proslave ovogodišnjih rezultata na državnim natjecanjima u Školskoj je zbornici za sve sudionike natjecanja organizirano slatko druženje i prezentacija osvojenih pehara. Ravnateljica Škole, Zdenka Turkalj-Čohilj je pozdravila sve prisutne i obratila se sudionicima državnih natjecanja iz talijanskog jezika, biologije, tehničke kulture, futsala, krosa i atletike. 


Ravnateljica je u svom pozdravu posebno istaknula zahvalu svim učenicima i učiteljima za uloženi trud oko učenja i pripreme za natjecanja kroz različita odricanja i produženi boravak u Školi. Navela je kako su bez obzira na veliki broj obaveza vezanih za redovnu nastavu ipak veliki dio svog vremena posvetili pripremi za natjecanja. Zahvalila se također i učiteljima koji su nesebično i uz veliko zalaganje pripremali učenike za natjecanja. Navela je kako su se bez obzira na veliku konkurenciju drugih škola, neustrašivo borili za samo finale natjecanja. Na samom je kraju poželjela još puno uspjeha u daljnjem učenju i radu kako bi i u buduće u svojim područjima bili najbolji od najboljih.

Na državnom je natjecanju iz talijanskog jezika sudjelovala učenica Franceska Milohanić iz 8. c razreda MŠ Pazin uz mentoricu Leanu Licul i osvojila 4. mjesto. Na državnom natjecanju iz biologije su sudjelovale učenice Hani Paćalat i Nola Mikalević, 7. c razreda MŠ Pazin s mentoricom Majom Curić. Učenice su osvojile 7. mjesto i dobile posebnu nagradu za istraživački rad Što biljke slušaju? kojim se ispitivao utjecaj glazbe i zračenja mobitela na rast biljaka.

Iz tehničke su kulture na državnom natjecanju sudjelovali učenici Luka Ladavac, 7. b MŠ Pazin s mentorom Darko Sumanom i osvojenim 5. mjestom, zatim Martin Bertoša 7. c MŠ Pazin, mentor Darko Suman, Gabrijel Mirko, 8. r. PŠ Trviž, mentorica Tina Mihelčić Sloković i osvojenim 8. mjestom, Alexia Uljanić, 8. c MŠ Pazin, mentorica Tina Mihelčić Sloković i Marina Udovičić, 8. c MŠ Pazin, mentorica Tina Mihelčić Sloković.

Posebno su uspješni bili učenici u sportskim natjecanjima. Pohvalno 1. mjesto na državnom natjecanju iz krosa osvojile su učenice Leana Tomašić, 7. a, Elena Galant, 8. c, Ema Dimovski, 6. c i Lucija Androšić, 8.a iz MŠ Pazin uz vodstvo mentorice Jadranke Červar.

2. mjesto na državnom natjecanju iz atletike su osvojile učenice Leana Tomašić, 7. a, Elena Galant, 8. c, Ema Dimovski, 6. c, Chiara Madruša, 7. b, Nikolina Jurman, 7. c, Ema Dušman, 8. c, Tina Blažević, 7. a, Vanesa Brajuha, 8. c, Anja Hrvatin, 7. b i Luana Milanović, 7. b uz metoricu Jadranku Červar.

Na državnom natjecanju iz Futsala 4. mjesto su osvojili učenici Leo Bertoša iz PŠ Motovun, Borna Gregorović, 8. a, Entony Pavat iz PŠ Karojba, Noel Pavat iz PŠ Karojba, Matija Mogorović, 8.a, Nolan Lušetić, 8. d, David Vojsković, 7. d, Goran Šepić, 8. d, Tibor Matić, 8.a i Damir Mogorović, 7. b iz MŠ Pazin uz mentora Dalibora Radovića.

7. mjesto na državnom natjecanju iz atletike su osvojili učenici Tedi Pamić, 8., Sv. Petar u Šumi, Borna Gregorović, 8. a, Nolan Lušetić, 8. d, David Damijanić, 8., Roni Banko, 8., Tinjan, Matej Oplanić, 6., Tinjan, Filip Oplanić, 8., Tinjan, Matija Mogorović, 8. a, David Vojsković, 7.d i Alan Legović, 8., Trviž uz metora Dalibora Radovića.

Na državnom natjecanju iz Krosa su sudjelovali učenici Tedi Pamić, 8., PŠ  Sv. Petar u Šumi, Borna Gregorović, 8. a, Nolan Lušetić, 8. d i Matija Mogorović, 8. a i osvojili 8. mjesto. Mentor ekipe je bio učitelj Dalibor Radović.

Još jednom čestitamo svim sudionicima državnih natjecanja i njihovim mentorima te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 18. 5. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Anketa
Škola bi trebala imati Facebook stranicu.preskoči na navigaciju