2020-04-09 17:09:53

PRODUŽENI BORAVAK (ŠKOLA NA DALJINU) – SVI UČENICI

Dragi učenici i dragi roditelji!

Evo, prošla su četiri tjedna otkako se nismo vidjeli ni čuli. Nemojte misliti da smo vas zaboravile … samo smo vam htjele ostaviti prostora i dati vam vremena da se snađete u novom okruženju škole na daljinu.

Dobile smo same pohvale od vaših učiteljica iz razreda kako ste marljivi i vrijedni stoga znamo da ste zaslužili praznike koji nam dolaze. Biti će to kratki, ali slatki praznici za koje želimo da ih provedete u ugodnom obiteljskom okruženju.

Ali ipak…

Ukoliko želite i imate slobodnog vremena, ovdje na našim stranicama PRODUŽENOG BORAVKA možete si pronaći pokoju zanimljivu ideju u našem kreativnom kutku.

Od sljedećeg tjedna biti će vam dostupan i obrazovni sadržaj uz koji možete ponavljati gradivo. Naravno, to nije obavezno!!! To je po želji ukoliko nađete vremena.

Znamo da ste kreativni pa ukoliko želite to podijeliti s ostalima, voljele bismo da nam pošaljete svoje uratke koje ćemo objaviti na stranicama naše škole.

Veselimo se vašim crtežima, pričama, pjesmicama i ostvarenim idejama iz kreativnog kutka.

Uz pomoć roditelja ili starije braće/sestara sve što želite možete nam poslati na ovaj e-mail: pb.ospazin@gmail.com (u poruci nam napišite vaše ime i prezime, razred i školu koju pohađate).

Ostanite nam zdravi i ostanite doma. Nadamo se da ćemo se ubrzo vidjeti, a do tada posjećujte naše stranice produženog boravka.

Vaše učiteljice iz produženog boravka u MŠ Pazin i područnim školama 


Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin