preskoči na sadržaj
Vijesti

Učenički list Proljeće – digitalno izdanje

Dragi učenici, učitelji i roditelji,

izašao je novi broj učeničkog lista Proljeće. Kalendarsko proljeće stiže nam neumorno svake godine, a pritom ga vjerno prati i naš učenički list. Svijet se mijenja, razvija i raste, donosi nam očekivane i neočekivane promjene, a na nama je bilo i uvijek će biti da se tome prilagodimo. Pa kako smo se uspješno i spretno prilagodili pandemiji koja nas je odjednom zaskočila i primorala da sa sveopćim funkcioniranjem nastavimo ostajući doma i  koristeći svu moguću dostupnu informacijsko-komunikacijsku tehnologiju, tako se to prenijelo i na naš učenički list.

U školu se fizički nije moglo pa učenički list također nije izdan u fizičkom obliku, ali stvoren je, na sigurnom je i (osim ako neki računalni virus ne nasrne na njega!) još će dugo živ nam i zdrav biti na ovoj poveznici.


Vaši knjižničari marljivo su sjeli za svoja računala i proteklih nekoliko tjedana stvarali svima nam drag učenički list. A sada sjedimo i dalje pred tim istim računalima i držimo fige da – će vam se svidjeti smiley!

A sada najvažniji dio ove najave – hvala vam! Hvala svima što ste slali materijale, odgovarali na naše nedoumice vezane uz njih, objašnjavali, pojašnjavali, ponovno slali – i najvažnije od svega, izvukli sve te divne stvari iz naših učenika. Zbog toga je ovogodišnji učenički list bogat, sadržajan, raznolik, zabavan, ali i ozbiljan i mudar, šareni se od likovnih radova i sve u svemu – čini nas ponosnima! Kada se ovako objedine sve naše škole zbilja čovjek osjeća da je dio nečega važnog i lijepog.

Ovo je bilo udugo, a sada ukratko - uživajte smiley!

 

Vaši knjižničariPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 15. 6. 2020.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju