preskoči na sadržaj
Vijesti

Nije važno gdje čitam – važno je čitati!

Članovi Novinarske grupe pokazali su ljubav prema knjižnici i čitanju osmislivši i uredivši pano pred njom.

Ideja je bila kroz fotografiju pokazati kako nije važno gdje čitamo, već samo čitanje. Ukoliko je knjiga inspirativna i zanimljiva, čitat ćemo je gdje god stignemo. Fotografije su na panou popraćene raznim citatima o čitanju.

Nadamo se da je sad ulazak u knjižnicu primamljiviji, a u nastavku donosimo i jedan lijepi tekst o čitanju.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 22. 1. 2019. 12:18

Dan Hrvatskog saveza informatičara

Hrvatski savez informatičara (HSIN) organizirano je godišnju svečanost Dan HSIN-a 18. prosinca 2018. godine s početkom u 13:00 u Zagrebu.

Tom prilikom nagrađeni su najbolji učenici Hrvatskog otvorenog natjecanja u informatici i Hrvatske Logo Lige, najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, studenti kao i sudionici međunarodnih natjecanja u 2018. godini.

U ime naše škole natjecali su se Vita Mofardin  i Vid Suman. U ukupnom poretku, Vita je osvojila prvo mjesto u kategoriji 3. razreda u Hrvatskom otvorenom natjecanju u informatici (HONI), a  Vid je osvojio prvo mjesto u kategoriji 2. razreda u Hrvatskoj Logo Ligi. Njihovi mentori su učitelji naše škole, Doris Zajc Mofardin i Darko Suman.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 12. 2018. 09:25

Sedmaši u školskoj knjižnici

Sedmaši, u sklopu nastave hrvatskoga jezika, ponešto moraju saznati i o referentnoj zbirci. Gdje bi to bolje učinili nego u našoj školskoj knjižnici!?

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 12. 2018. 08:30

Učenici prvih razreda na otvorenju druge faze izgradnje Istarskog ipsilona

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković pritisnuo je veliko crveno dugme, što je aktiviralo topove koji izbacuju konfete i vatromet, a učenici prvih razreda OŠ „Vladimir Nazor“ Pazin pustili su u zrak raznobojne balone.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 17. 12. 2018. 08:43

Veseli prosinac :)

Dragi učenici, poštovani roditelji,

Bliže nam se božićni i novogodišnji praznici pa će tako ovaj tjedan Škola organizirati nekoliko aktivnosti za učenike i roditelje:

  • Sutra, u utorak, 18. prosinca održat će se Božićna priredba za učenike, roditelje i sve zainteresirane građane u velikoj dvorani Spomen doma s početkom u 19 sati;
  • U četvrtak, 20. prosinca održat će se Božićni koncert Glazbenog odjela s početkom u 19 sati u dvorani Istra u Spomen domu.
  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 13. 12. 2018. 09:37

Robotika povodom Dana znanosti za mir i razvoj

Od 26. do 28. studenog s učenicima nižih razreda održane su radionice robotike i programiranja mBot robota u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih – IRIM, iz Zagreba.

U radionicama je sudjelovalo više od 200 učenika od 1. do 4. razreda i tom je prilikom obilježen Svjetski dan znanosti za mir i razvoj.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 10. 12. 2018. 14:14

Blagdani nam dolaze!

Sačuvaj uspomene s prijateljima i obitelji. Produženi boravak te poziva u prizemlje RN gdje se možeš fotografirati uz prigodne materijale.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 12. 2018. 17:44

Izložba neobičnih prometala u školskoj knjižnici

Nedugo nakon radionice s učenicima trećih razreda na kojima su na temelju slikovnice „Lijenozemska“ autora Kestutisa Kasparavičiusa zamislili i nacrtali neobična prometala kojima bi (na krilima mašte smiley) otišla u zemlju Lijenozemsku uslijedile su i radionice na kojima su ih izrađivali.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 12. 2018. 16:42

Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca od 1992. godine Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin ugostila je članove Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Pazin.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 12. 2018. 12:12

Četvrtaši na terenskoj nastavi u Puli

Učenici 4.a, 4.b i 4.c razreda 6. prosinca posjetili su Sajam knjiga u Puli. U Puli smo posjetili i OŠ Verudu, gdje su nas vršnjaci-četvrtaši te škole ugostili.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 12. 2018. 11:56

VREMENIK NATJECANJA I SMOTRI U ŠK. GODINI 2018./2019. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 12. 2018. 11:46

14. DANI MEDA, PAZIN 2019.

Poziv na likovno-literarni natječaj na temu "Med - hrana, poslastica i lijek" koji organizira udruga pčelara "Lipa" iz Pazina povodom manifestacije 14. DANI MEDA, PAZIN 2019.

  :: opširnije :: 


objavio: VESNA TONČINIĆ  datum: 7. 12. 2018. 08:58

Likovno-literarna radionica - drugi razredi

Učenici svih drugih razreda sudjelovali su u likovno-literarnoj radionici u sklopu projekta „Naša mala knjižnica“.

Najprije su pozorno poslušali priču Grigora Viteza „O Suncu, koju je Bodo po svoj prilici izmislio“, potom su o njoj porazgovarali, nakon čega je uslijedio zadatak.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 30. 11. 2018. 17:33

„Čitajmo naglas" – 6. razredi polufinale

U četvrtak, 22. studenoga, u školskoj je knjižnici održano polufinalno natjecanje u „Čitanju naglas“ za učenike šestih razreda Matične škole.

Na natjecanje se prijavilo 12 učenika iz sva četiri razredna odjeljenja. Odlučili su svoje čitalačke sposobnosti odmjeriti sa svojim vršnjacima, ali sasvim jasno i pokazati kako samo čitanje vole.

Pripremljeni su im stoga zanimljivi i zabavni tekstovi, u kojima smo svi uživali. Posebice stoga što su ih učenici pročitali vrlo jasno, glasno, izražajno i dramatično pa smo ih s guštom slušali smiley.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 23. 11. 2018. 18:03

Obilježen Međunarodni dan muškaraca

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin i Domskim bandom iz Motovuna 19. studenog obilježilo je Međunarodni dan muškaraca.

Međunarodni dan muškaraca obilježava se s ciljem fokusiranja na zdravlje muškaraca i dječaka, poboljšanje odnosa među spolovima te promicanje njihove jednakosti i isticanje pozitivnih muških uzora, njihovog doprinosa zajednici, obitelji, braku i očinskoj skrbi za djecu.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 11. 2018. 18:12

Međunarodni dan tolerancije

Povodom Međunarodnog dana tolerancije učenici 7.a i 7.d razreda ugostili su Domski bend iz Motovuna koji ih je razveselio nastupom uz poznate domaće i strane hitove.

Hvala svim članovima Domskog benda i želimo im još puno uspjeha, turneja te autorskih pjesama!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 11. 2018. 18:05

Priča o kamenu ili kako motivirati učenike?

Razmišljajući kako motivirati djecu na temu "Čovjek je slika Božja" naletjela sam na sliku kamenčića s pričom. Priča je poučna te sam je iskoristila za uvod u temu.

Željela sam uzeti jednu od poruka kako svi dobivamo isto – život na dar, ili situaciju u koju smo ubačeni, ljude koji volimo ili ne, predmete… Polazišna nam je točka ista, ali je različit odgovor na to isto.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 11. 2018. 09:28

Učenici trećih Matične škole proveli nastavni sat u Gradskoj upravi

Na službenim stranicama Grada Pazina 20. studenoga objavljen je članak o tome kako su učenici trećih razreda Matične škole zajedno sa svojim učiteljicama Elenom Brajković, Karmen Drožđek i Vesnom Milohanić – Berković 19. studenoga u sklopu nastave Prirode i društva posjetili Gradsku upravu te im je tom prilikom Renato Krulčić, Gradonačelnik Grada Pazina održao prigodno predavanje u kojem im je pojasnio kako gradska uprava funkcionira.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 21. 11. 2018. 09:04

U hodniku škole izraslo nam stablo? :)

Na satovima Likovne kulture i zajedno sa članovima Likovne grupe koje vodi učiteljica Gordana Štrucelj kombinirajući razne tehnike izrađeno je jesensko stablo toliko vjerodostojno da zbilja zapanjuje.

Krošnja mu je bogata i toplih boja, a podno njega niknule su i gljive!

Pravi jesenski doživljaj smiley.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 14. 11. 2018. 13:28

Projekt „Naša mala knjižnica“

Ove godine knjižnice naše škole započele su s međunarodnim projektom „Naša mala knjižnica“, kojem je osnovni cilj poticanje kritičkog čitanja među djecom odnosno poticanje čitanja među mladima.

Projekt uključuje radionice koje se temelje na šest knjiga nagrađivanih autora iz Slovenije, Litve i Hrvatske, a koje su namijenjene djeci u dobi od 8 do 11 godina.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 14. 11. 2018. 12:37

„Čitajmo naglas" – 4. razredi polufinale

U ponedjeljak, 12. studenoga održano je polufinale natjecanja „Čitajmo naglas“ za učenike četvrtih razreda.

Natjecanje u „Čitanju naglas“ u našoj se školi uspješno odvija već šestu godinu za redom, a namijenjeno je učenicima četvrtih i šestih razreda Matične i svih njezinih područnih škola.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 14. 11. 2018. 12:32

Nastavlja se s „Domaćinstvom“

U sklopu izvannastavne aktivnosti Domaćinstvo učenici su uspješno izradili (i smazali smiley) štrudlu, a naučili su i osnove veza te tako izradili vlastite inicijale.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 14. 11. 2018. 12:25

Susret s književnicom Dijanom Merey Sarajlijom

Dana 25. listopada u našoj je školi održana interaktivna radionica s učenicima trećih razreda, u organizaciji Gradske knjižnice Pazin.

Radilo se o predstavljanju stihobasni autorice Dijane Merey Sarajlije iz ciklusa "Što mravi znaju o ljubavi".

Rezultat je sjajno iskustvo i vrlo zainteresirani učenici koji su aktivno sudjelovali u predstavljanju.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 7. 11. 2018. 20:05

Živopisne makete

Na drugom katu škole dočekao nas je pravi mali grad. Učenici 3.a razreda uz pomoć i podršku roditelja izradili su makete kuća pune maštovitih detalja, toliko lijepe, da se prolaznik doslovno izgubi u toma malenom gradiću smiley.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 7. 11. 2018. 19:36

Lektira u školskoj knjižnici

Učenici 3.a i 3.b razreda sat lektire imali su u prigodnom prostoru – školskoj knjižnici.

Satovi su protekli veselo uz šaljive pjesme Luke Paljetka iz zbirke „Miševi i mačke naglavačke“.

Što je to šaljiva pjesma, što je strofa, a što stih ponovili smo uz miševe i mačke kojima se događa – sve nešto naglavačke!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 6. 11. 2018. 17:59

Županijska natjecanja u atletici i krosu

Učenici naše škole uspješno su sudjelovali na Županijskim natjecanjima u atletici i krosu te s njih donijeli čak 6 pehara!

Čitava je škola ponosna na njih smileyyes!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 31. 10. 2018. 13:48

Dani zahvalnosti za plodove zemlje u PRO 1 I 2

Učenici posebnih razrednih odjela (PRO) i ove godine su obilježili Dane zahvalnosti za plodove zemlje i Dane kruha kroz vesele kuharske radionice.

Svi su bili uzbuđeni i s veseljem su iščekivali taj četvrtak.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 31. 10. 2018. 12:54

Bundeva - kraljica jeseni

Učenicima Posebnog razrednog odjela 2 i njihovoj učiteljici jako se svidjela prošlotjedna radionica na kojoj smo pripremali kompot od dunja i sa učenicima i učiteljicom iz PRO 1 sudjelovali u pripremi fritula, pa smo odlučili održati još jednu. Ovu smo posvetili kraljici jeseni, Njezinom Visočanstvu bundevi!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 31. 10. 2018. 12:18

TJEDAN PROFESIONALNOG INFORMIRANJA

            U okviru Tjedna profesionalnog informiranja koji se održava od 12. do 16. studenoga 2018. godine, Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile će u petak, 16. studenoga 2018. godine s početkom u 17:00 sati održati Informativni dan za roditelje i učenike osmih razreda. U okviru Informativnog dana bit će predstavljena Škola, date informacije o planu upisa, o programima koji se realiziraju u Školi i slično.

  :: opširnije :: 


objavio: VESNA TONČINIĆ  datum: 31. 10. 2018. 10:32

Građanski odgoj i obrazovanje

Učenici petog razreda uključeni u izvannastavnu aktivnost Građanski odgoj i obrazovanje aktivni su u svojoj lokalnoj zajednici.

Svoj rad redovito prezentiraju na Youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCPUp09Hg15Yc4MGij2hrZ1g.

Pratite nas, pretplatite se i naravno lajkajte! :) 

 

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 30. 10. 2018. 08:43

Pisac u gostima – Dubravko Jelačić Bužimski

Dana 25. listopada u goste nam je došao pisac Dubravko Jelačić Bužimski.

Književni susret održao se u prostoru školske knjižnice, a prisustvovali su mu učenici 7.a i 7.b razreda zajedno sa svojom učiteljicom.

Dubravko Jelačić Bužimski učenicima je poznat po svojoj trilogiji o dječaku Martinu: „Sportski život letećeg Martina“, „Balkanska mafija“ i „Martin protiv CIA-e i KGB-a“.

Budući da je „Sportski život letećeg Martina“ odavno uvršten u školsku lektiru te da su učenici knjigu netom dovršili bilo je ovo za njih jedinstveno iskustvo – upoznati se i porazgovarati s autorom.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 29. 10. 2018. 20:15

„Ljubitelji povijesti“ i „Književni vremeplovci“ udružili snage :)

Donosimo dojmove učenice nakon zajedničke radionice izvannastavnih skupina „Ljubitelji povijesti“ i „Književni vremeplov“.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 25. 10. 2018. 20:24

Natjecanje u krosu

U petak, 19. listopada 2018. održan je Kros Matične škole Pazin te njezinih područnih škola.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 24. 10. 2018. 08:23

Dan kravate

3. b razred ponosno se ukravatio te tako obilježio ovaj svima nam drag dan smiley.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 18. 10. 2018. 21:47

Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje 2018.

Dana 14. listopada u Đurđevcu održana je svehrvatska smotra „Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje“ 2018.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 18. 10. 2018. 21:30

Svjetski tjedan Svemira

1.a razred OŠ Vladimira Nazora iz Pazina uključio se u obilježavanje Svjetskog tjedna Svemira.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 18. 10. 2018. 20:48

OBAVIJEST O PROVEDBI EDUKACIJE „KAKO USPJEŠNO UČITI U ONLINE OKRUŽENJU“

Molim učitelje da se prijave na radionicu po terminima kako su ranije raspoređeni.

Direktnu poveznicu za pojedinu radionicu možete vidjeti ovdje ili na linku EMA . 

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 17. 10. 2018. 12:58

Domaćinstvo se vratilo u školu :)

U ovoj školskoj godini započela je s radom nova grupa izvannastavnih aktivnosti u razrednoj nastavi - Domaćinstvo. Veliki interes iskazan je upisom u ovu grupu, veselje i uzbuđenje predstavljanjem programa u kojem se planira raditi na edukaciji i razvijanju temeljnih kompetencija u svakodnevnom životu.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 10. 2018. 19:38

Vox mini populi

Vox mini populi i ove je godine održan u sklopu Dječjeg tjedna, na Trgu slobode, 4. listopada 2018. godine, a sudjelovali su učenici od 3. do 8. razreda.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 10. 2018. 19:29

Bogat i raznolik Dječji tjedan

Dječji tjedan obilježen je prigodnim programom – organizirane su dvije predstave za učenike, sadnja stabala, oslikavanje Šetališta kredama i Vox mini populi.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 9. 10. 2018. 19:06

Dani rukotvorina

Uz Dane rukotvorina (13. do 15. rujna 2018.) posjetili smo Etnografski muzej Istre u Pazinu. Sudjelovali smo na radionici tkanja.

Radionica je bila vrlo zanimljiva, zainteresirala je učenike te su se i oni okušali u tkanju.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 25. 9. 2018. 12:00

Sigurno u prometu za prvašiće

Učenici prvih razreda naše škole učili su kako se pravilno kretati u prometu kao pješaci i biciklisti na poligonu koji su za njih pripremili djelatnici HAK-a Pazin te tako obilježili 50.-tu godišnjicu postojanja.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 25. 9. 2018. 11:52

OVCA U KUTIJI - Treći međunarodni festival slikovnice

Treći međunarodni festival slikovnice „Ovca u kutiji“  održao se u Pazinu od 10. do 14. rujna 2018. godine. Festival organiziraju udruga „Knjiga u centru“ iz Zagreba i Gradska knjižnica Pazin.

U bogatom programu uživali su i naši mališani.

Zahvaljujemo organizatorima festivala i Gradskoj knjižnici Pazin heart!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 18. 9. 2018. 10:47

Hrvatski olimpijski dan –viši razredi

Dana 10. rujna 2018. godine Hrvatski olimpijski dan obilježen je u višim razredima s učenicama i učenicima 6 a, 6 b i svih osmih razreda.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 12. 9. 2018. 19:23

Hrvatski olimpijski dan - niži razredi

Učenici nižih razreda Matične škole obilježili su Olimpijski dan šetnjom ulicama grada Pazina i tako pokazali svojim sugrađanima koliko je kretanje važno!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 11. 9. 2018. 12:43

Zajednički roditeljski sastanak produženog boravka

Poštovani roditelji,

Pozivamo Vas na zajednički roditeljski sastanak produženog boravka koji će se održati u srijedu, 12. rujna 2018. godine u 17.30 sati u prizemlju razredne nastave. 

Molimo vas da se odazovete radi važnih informacija o radu produženog boravka.

Iznimno, u slučaju spriječenosti, molimo da izostanak opravdate učiteljicama na službeni broj produženog boravka: 099 608 6952 te individualno dogovorite termin potpisivanja Ugovora.

Učiteljice produženog boravka

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 7. 9. 2018. 17:08

Roditeljski sastanak 5. razreda

Poštovani roditelji,

Roditeljski sastanak petih razreda održat će se u utorak, 11. rujna 2018. godine s početkom u 17 sati u Plavoj dvorani Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin (prizemlje zgrade).

Na zajedničkom dijelu sastanka dobit ćete važne informacije na početku školske godine nakon čega slijede pojedinačni sastanci s razrednicima.

 

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 7. 9. 2018. 15:17

Popis izvannastavnih aktivnosti u školskoj godini 2018./2019. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji, dragi učenici, 

U prilogu se nalazi popis izvannastavnih aktivnosti u školskoj godini 2018./2019. za Matičnu školu Pazin. 

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 5. 9. 2018. 10:14

Obavijest o prometovanju školskog autobusa kroz naselje Lindar te na relaciji Lazi- Sv. Bartol

Na sljedećem linku možete vidjeti obavijest o prometovanju školskog autobusa kroz naselje Lindar

https://www.pazin.hr/obavijest-o-prometovanju-skolskog-autobusa-kroz-naselje-lindar/

 

https://www.pazin.hr/obavijest-roditeljima-iz-naselja-lazi-i-sveti-bartol/

 

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 3. 9. 2018. 17:08

Produljen rok audicija za upis u Glazbeni odjel

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Produljen je rok audicija za upis u 1. razred Glazbenog odjela za instrumente harmonika i truba. Audicije će se održavati do 7. rujna 2018. godine od 13 do 16 sati u prostorima Glazbenog odjela Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 3. 9. 2018. 15:21

Dobrodošli u novu školsku godinu :)

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Nadamo se da ste odmorili za vrijeme ljetnih praznika te da ste spremni za novu školsku godinu. :)

U ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine prvi je dan nastave. Okupljanje učenika predviđeno je u 8.30 sati na rukometnom igralištu gdje će vas dočekati razrednici.

Za učenike prvih razreda održat će se kratak program dobrodošlice.

U slučaju kiše molimo učenike (i roditelje prvašića) da se okupe u prizemlju škole i pričekaju razrednike.

Prvog dana, na satovima razrednika  učenici će dobiti raspored sati i biti upoznati sa svim važnim obavijestima na početku školske godine. Molimo učenike da sa sobom ponesu bilježnicu i pisaći pribor kako bi zapisali važne informacije.

Nastava će u ponedjeljak završiti u 12.50 sati. Školski autobusi vozit će prema uobičajenom voznom redu u 13 sati.

Produženi boravak započinje s radom u utorak, 4. rujna 2018. godine s početkom u 12 sati.

Dobrodošli! :) 

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 31. 8. 2018. 12:14

Dodatni termini audicija za upis u 1. razred Glazbenog odjela za instrumente: harmonika i truba

Poštovani roditelji, dragi učenici,

U četvrtak, 30. kolovoza 2018. godine s početkom u 10 sati održat će se dodatni termini audicija za upis u 1. razred Glazbenog odjela za instrumente harmonika i truba u prostorima Glazbenog odjela Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 21. 8. 2018. 13:12

JAVNI POZIV za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju Vijest ima dokument u privitku

U sklopu projekta „INkluzivne škole 5+“  koji se provodi u okviru instrumenta  „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“ temeljem poziva UP.03.2.1.03 Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.,

Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin kao partner u projektu raspisuje JAVNI POZIV za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju

Radno mjesto:  POMOĆNIK/CA U NASTAVI,

                        STRUČNO KOMUNIKACIJSKI  POSREDNIK/CA

Broj traženih osoba: 8

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 14. 8. 2018. 09:51

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2018./2019.

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Popisi učenika za 1. i 5. razrede u školskoj godini 2018./2019. nalaze se na OGLASNOJ PLOČI u prizemlju predmetne nastave (glavni ulaz). Škola će za vrijeme ljetnih praznika raditi od 7 do 14 sati.

U ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine započinje nova školska godina. Svim učenicima želimo uspješan i veseo početak!

Nastava u Matičnoj školi Pazin počinje u 8.30 sati. Pozivamo učenike od 2. do 8. razreda da se okupe u školskom dvorištu gdje će ih dočekati njihovi razrednici.

Za učenike 1. razreda i njihove roditelje održat će se kratak program dobrodošlice

Roditeljski sastanak za 1. razrede održat će se u utorak, 28. kolovoza 2018. godine s početkom u 18 sati u prizemlju razredne nastave.

  :: opširnije :: 


objavio: Unknown   datum: 13. 7. 2018. 13:12

Udžbenici iz informatike - obavijest roditeljima

Poštovani roditelji,

molimo vas da ne naručujete udžbenike iz informatike za učenike 5. i 6. razreda. Naime, u jesen će se tiskati novi udžbenici pa ne želimo da kupujete stare udžbenike koji su još uvijek u prodaji.

Unaprijed zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 14. 6. 2018. 11:46

Upisi u 1. razred - korisne informacije Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji,

Upisi u 1. razred Matične škole Pazin održat će se 18. i 19. lipnja u popodnevnim satima, prema rasporedu kojeg ste primili putem poziva.

Upisi će se održati u prizemlju razredne nastave.

U nastavku teksta donosimo još nekoliko korisnih informacija: 

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 13. 6. 2018. 13:11

Obavijest o promjeni žiro računa (IBAN-a) Vijest ima dokument u privitku

Od 1. ožujka 2017. godine sve obveze prema OŠ Vladimira Nazora Pazin uplaćuju se na novi broj žiro računa (u prilogu).

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 2. 2017. 11:28
» Arhiva naših vijesti    
 Ocijeni e-Dnevnik:Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Anketa
Škola bi trebala imati Facebook stranicu.preskoči na navigaciju