preskoči na sadržaj
EKO ŠKOLA

U školi su, na dijelu predmetne nastave i razredne nastave postavljeni panoi:

STALNI (na kojima su izloženi sedam koraka stjecanja statusa Eko škole, članovi eko odbora, logo naše eko škole, logo međunaronih eko škola, logo udruge "Lijepa naša" i FEE te eko kodeks naše škole)

PROMJENJIVI (na kojima redovito učenici-članovi eko patrole prate i izvještavaju učenike i djelatnike o eko aktivnostima koje se dešavaju u školi)

O tim aktivnostima možete pročitati i na ovoj stranici, a uređuju ih učenici-članovi Eko patrole.

 

Eko vijesti

Obnovljen status eko škole

U petak, 04. svibnja 2012., naša je škola po drugi puta obnovila status međunarodne eko škole. Predstavnicima škole uručeni su certifikat i Zelena zastava. Svečanosti su u Zagrebu prisustvovali školska koordinatorica eko škole Hana Gržinić,  školska pedagoginja Zdenka Turkalj Čohilj, učiteljica Nadia Bazjak te predstavnik Grada Pazina Anton Finderle.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 5. 2012. 11:48

Eko dan 2012

Za učenike naše škole, u petak 30. ožujka, organiziran je u školi Eko dan. Prvi i drugi sat radili smo prema rasporedu, jeli Eko marendu, a do kraja nastavnog dana razrednici su sa svojim učenicima izrađivali skulpture od otpadnog materijala (novine, čepovi, najloni…). Pogledajte kako im je uspjelo u Fotogaleriji

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 4. 2012. 14:37

Dan planeta Zemlje

Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja s ciljem zaštite prirode i okoliša.

  :: opširnije :: 


objavio: Matteo Marcan  datum: 3. 5. 2010. 14:08

EKO DAN 2010.

Zadnji dan prije proljetnih praznika u našoj su se školi održale radionice Eko dana. Ako želite saznati nešto više o toj temi kliknite na opširnije. 

  :: opširnije :: 


objavio: DEAN MURIĆ  datum: 12. 4. 2010. 14:27

Dan jabuka

Dan jabuka obilježava se 20. listopada. Obilježavanje dana jabuka započelo je 1990. godine u Londonu kako bi se promicale zdravstvene kvalitete jabuke. Koliko je jabuka zdrava pročitajte pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ  datum: 9. 11. 2009.

Dan zahvalnosti za plodove zemlje

Povodom dana zahvalnosti za plodove zemlje u prostorima škole postavljene su izložbe na kojima su se mogli vidjeti kreativni likovni i literarni radovi naših učenika. Uz to, izloženi su i jesenski plodovi zemlje te plakati o raznim prigodnim temama (Dan jabuka, glad i siromaštvo..).

Učenici razredne nastave pogledali su i nekoliko zanimljivih prezentacija o hrani te edukativne crtiće o spašavanju Zemlje. Budući da je udruga Kneja prevela te crtiće, učiteljica Suzana Nadišić poslala im je vijest o tome koju možete pročitati na stranicama njihovog projekta Pika i prijatelji. Svakako pogledajte i ostale sadržaje na njihovim stranicama jer donose mnogo zanimljivog i edukativnog materijala s ciljem razvijanja ekološke svijesti.

  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ  datum: 6. 11. 2009.

Eko savjeti na životinjski način

Posjetite ANIMALS SAVE THE PLANET.COM - i pogledajte skup slatkih, kratkih, a tako jasnih i istinitih crtića o načinima čuvanja planete Zemlje i pokušajte što više živjeti u skladu s njima..

  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ  datum: 29. 11. 2008.
» Arhiva naših vijesti    
 Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju