preskoči na sadržaj
Vijesti

PRO 1 i 2 - Veseli prosinac u Pazinu

I ove godine su se učenici posebnih razrednih odjela (PRO 1 i 2) sa svojim učiteljicama – rehabilitatorima uključili u aktivnosti „Veselog prosinca u Pazinu“  i dali svoj mali doprinos šušuru na glavnom gradskom trgu.


U četvrtak, 21. prosinca, smo na štandu izložili prigodne uporabne i ukrasne predmete koje smo izrađivali na nastavi likovne i tehničke kulture, ali i na likovnoj radionici za roditelje i učenike.

Bilo je tu čestitaka, božićnih čizmica, staklenih lampiona, čaša za olovke, svijećnjaka, božićnih vjenčića i ukrasnih snjegovića…

Djeci je bilo zabavno pratiti program na pozornici i trčati naokolo. Na popriličnoj hladnoći izdržali smo oko dva sata, a uspjeli smo i nešto zaraditi!

Vratili smo se u školu promrzli, ali zadovoljni.

S prikupljenim novcem kolegica Jasmina Franković Pamić i ja namjeravamo organizirati neki mali izlet koji će razveseliti djecu ili nabaviti neke didaktičke igračke i sredstva za rad za naše razrede.

Na kraju, zahvaljujemo svima koji su nam pomogli: asistentici Dori, učiteljici Tamari Brečević koja je, dok je bila na zamjeni, svojski prionula poslu i puno toga izradila s djecom.

U svoje ime zahvaljujem roditeljima što su uložili svoje vrijeme i trud i tako pomogli, a naročito mami Davorki Knežević koja je dala ideju od koje je sve krenulo, koja je došla pomoći u izradi i još nas opskrbila repro materijalom smiley.

 

Tekst priredila:

Zvjezdana Maravić, edukacijski rehabilitator

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 27. 12. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju