preskoči na sadržaj
Vijesti

Glazbenjaci oduševili publiku na Završnom koncertu

Završni koncert Glazbenog odjela Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin održan je 6. lipnja 2017. u Spomen domu, dvorani Istra. 


Učenici Glazbenog odjela i ove su godine nastupili na mnogobrojnim koncertima u školi i izvan nje, od kojih ističemo Božićni koncert, koncert povodom Noći muzeja u Arhivi grada Pazina, koncert „Pod maskama“.

 

Nastupili su i na internim produkcijama po instrumentima i razredima; sudjelovali i nastupali na stručnim vijećima iz raznih instrumenata, animacijskim koncertima, Susretima glazbenih škola u Rovinju te Susretu pjevačkih zborova djece i mladeži “Mali kanat”.

 

Valja istaknuti kako su naši učenici postigli vrlo zapažene rezultate na raznim natjecanjima: na 42. Međunarodnom susretu harmonikaša u Puli pod mentorstvom Bartola Buljana sudjelovali su solisti Martin Tomišić i Vedran Dušić te osvojili drugu nagradu i Vanesa Brajuha koja je osvojila treću nagradu

Na 8. hrvatskom natjecanju za harmoniku u Daruvaru sudjelovali su slijedeći učenici: Borna Lakoseljac koji je osvojio prvu nagradu, Martin Tomišić drugu nagradu, Vedran Dušić  drugu nagradu i Vanesa Brajuha koja je osvojila prvu nagradu.  

Osim solo nastupa, publiku su odeševili skupni nastupi u kojima su snage udružili zbor, harmonikaški orkestar, mješoviti zbor, a pridružile su im se i članice plesne skupine iz Svetog Petra u Šumi pod mentorstvom Daše Grbović kojima ovim putem još jednom zahvaljujemo.

Koncertu su se, kao pratnja pridružili i gosti Silvestar Knežević na bas gitari te Marin Petrović na udaraljkama kojima također zahvaljujemo na suradnji i podršci.

Učenike su pripremali učitelji Glazbenog odjela: Barbara Stihović, Sabrina Stemberga Vidak, Vladan Josimović, Irena Rak, Ester Čikada, Bartol Buljan, Miroslav Pavlić, Domagoj Pauković i Karim Brković. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 7. 6. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Anketa
Škola bi trebala imati Facebook stranicu.preskoči na navigaciju