preskoči na sadržaj
Vijesti

Povratak u školske klupe :)

U ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine započinje nova školska godina. Svim učenicima želimo uspješan i veseo početak!

Nastava u Matičnoj školi Pazin počinje u 8.30 sati. Pozivamo učenike od 2. do 8. razreda da se okupe u školskom dvorištu gdje će ih preuzeti njihovi razrednici. Za učenike 1. razreda i njihove roditelje održat će se kratak program dobrodošlice. U slučaju kiše, program će se održati u prizemlju škole (u krilu razredne nastave). 


Roditeljima učenika prvih razreda obratit će se i predstavnici Grada Pazina kako bi ih upoznali sa ostvarivanjem prava na subvencioniranje udžbenika.

Za učenike 5. razreda, prva dva sata održat će se satovi razrednika, a za učenike od 6. do 8. razreda planiran je sat razrednika prvi školski sat. Na satovima razrednika  učenici će dobiti raspored sati i biti upoznati sa svim važnim obavijestima na početku školske godine. Molimo učenike da sa sobom ponesu bilježnicu i pisaći pribor kako bi zapisali sve važne informacije.

Produženi boravak započinje s radom u utorak, 5. rujna 2017. godine s početkom u 12 sati.

Školski autobusi vozit će prema uobičajenom voznom redu.

Važno je napomenuti kako ćemo ove školske godine u svim razredima pripremiti mjesto (kutije) za odlaganje mobilnih uređaja kako bi svi mogli nesmetano pratiti nastavu. Učenici će tako na početku svakog sata isključiti svoje mobitele, odložiti ih u predviđene kutije te ih preuzeti na kraju sata. Molimo učenike da označe svoj mobitel (naljepnicom, crtežom ili maskom za mobitel) kako bi na kraju sata brzo i lako prepoznali svoj uređaj. U slučaju da učenik zaboravi mobitel, može se u tijeku nastavnog dana vratiti po njega (za vrijeme odmora ili nakon nastave) ili ga preuzeti idući dan kod svog učitelja ili u tajništvu škole.

Ova odluka podržana je od strane Vijeća roditelja i nije usmjerena kao kazna ili zabrana za učenike. Odlaganje mobitela omogućit će učenicima da nesmetano prate nastavu, učiteljima da nesmetano održavaju nastavu, a nadamo se da ćemo s vremenom na taj način slučajeve zloupotrebe mobitela u školi svesti na minimum. Molimo sve učenike da prihvate i poštuju pravilo te vrijeme boravka u školi provedu u druženju i igranju s prijateljima „offline“. :)

Sretno! :)  

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 30. 8. 2017.


Ocijeni e-Dnevnik:Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Anketa
Škola bi trebala imati Facebook stranicu.preskoči na navigaciju