preskoči na sadržaj
Natjecanja

GLAZBOTEKA – KVIZ UČENIKA I RODITELJA

U četvrtak, 7. ožujka 2019., održan je u Matičnoj školi Pazin prvi glazbeni kviz “Glazboteka” – natjecanje učenika i njihovih roditelja. Kvizu se odazvalo 19 parova koji se u nasumično određenim grupama učenik-roditelj borili za titulu Najboljeg glazbenog znalca. Kroz glazbenu šetnju od 60-ih, 70-ih pa sve do aktualnih pjesama s top-lista sve su grupe pokazale zavidno znanje i suradnju te prikupile velik broj bodova.


Grupe su se natjecale u 4 kategorije i to: da / ne pitalice, odaberi točan odgovor, nadopuni stihove i slušno prepoznavanje. Unatoč velikom broju bodova, na kraju imali smo na vrhu izjednačeni broj bodova pa se pristupilo pripetavanju. Najboljim glazbeni znalcima proglašena je grupa SuncaKorina Madruša iz 6. a razreda s mamom Slađanom i Borna Pulić iz 6. d razreda s tatom Mauricijom.

Program su glazbenom točkom obogatili školski trio Iva, Martin i Lovro koji su i sami sudjelovali u ovom kvizu.

Večer je prošla u veoma veseloj, raspjevanoj i opuštenoj atmosferi.

Na ideju o zajedničkom druženju učenika i njihovih roditelja kroz zabavan, ali i edukativan glazbeni kviz došli su učitelji Marta Červar, Nataša Maruškić Popadić i Ivan Štefanić, koji su kviz organizirali i vodili.

Svi sudionici kviza bili su veoma zadovoljni. Ovakvim projektima osnažuje se povezanost škole s roditeljima i pridonosi boljoj suradnji. Također, poticajno je vidjeti učenike koji su se voljni uključiti, i u popodnevnim satima, u zanimljive im sadržaje i projekte.

Hvala svima na sudjelovanju! Idemo veselo i raspjevano naprijed!

 

Učitelji Nataša, Marta i Ivan

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 13. 3. 2019.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju