preskoči na sadržaj
 

Ovo je stranica koja donosi zanimljive sadržaje za zabavu, a uz to možeš ponešto i naučiti:)

 

vijesti

Sveti Valentin

Valentinovo, Dan sv.Valentina ili Dan zaljubljenih je blagdan koji se obilježava 14.veljače. Na taj dan mnogi zaljubljeni jedni drugima daruju cvijeće, čestitke ili koju drugu stvar uz koju će se osjećati posebno. Valentinovo je dobilo ime po Svetom Valentinu. No znamo li uistinu tko je Sveti Valentin?

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Sirotić  datum: 8. 2. 2010. 14:04

Kroz igru nauči

Učenici osmih razreda izborne nastave informatike izradili su kratke kvizove znanja iz različitih predmeta. Na zabavni način ponavljamo gradivo osmog razreda i spremamo se za ispite.

Klikni, otvori i zabavi se! :)

  :: opširnije :: 


objavio: Filip Baša  datum: 15. 12. 2009.

Sveti Nikola

Približava nam se božićno i novogodišnje vrijeme pa tako i blagdan Svetog Nikole kojeg slavimo 6. prosinca. Svi dobro znamo da nam on donosi darove ako smo bili cijelu godinu dobri i da je uvijek uz njega Krampus koji donosi šibe ako samo bili zločesti. No, znamo li sve o njemu?  

  :: opširnije :: 


objavio: Marin Ančić Andrej Šaina Ivan Sirotić  datum: 7. 12. 2009.

Kako bi životinje spasile planetu

Posjetite ANIMALS SAVE THE PLANET.COM - i pogledajte skup slatkih, kratkih, a tako jasnih i istinitih crtića o načinima čuvanja planete Zemlje i pokušajte što više živjeti u skladu s njima..

  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ  datum: 29. 11. 2008.

Kako se čisti tipkovnica

Ivana Jurada, učenica 8. razreda, u sklopu svog seminarskog rada na temu "Tipkovnica" provela je čišćenje tipkovnica u informatičkom kabinetu. Pogledajte kako im je išlo:)

  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ Ivana Jurada  datum: 16. 11. 2008.

Enzove minijature u Flashu

Učenik 7.d razreda Enzo Grubiša napravio je mini-animacije u programu Macromedia Flash. Više pod opširnije...  :: opširnije :: 


objavio: Eduard Ravnić  datum: 9. 5. 2008.

Kvizovi znanja - 8 razred

Učenici 8. razreda izborne nastave informatike kreirali su edukativne kvizove iz nastavnog gradiva različitih predmeta. Riješite ih i ponovite naučeno gradivo:)  :: opširnije :: 


objavio: IRENA MIJANDRUŠIĆ  datum: 21. 2. 2008.
 Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju